Lugnastunder.se
Start
Nyheter
Bloggat
Om

 
 
 

IKSU släpper nya bokningsappar

Publicerad 2014-06-18 05:27:37 av Idrottsklubben Studenterna i Umeå (IKSU)

I dagarna lanserar IKSU nya bokningsapplikationer för IPhone och Android. Applikationerna är utformade för att göra det enkelt att boka schemalagda pass på IKSU:s anläggningar. För att kunna boka krävs att du är medlem i föreningen IKSU och har ett giltigt IKSU-kort.

Visa hela artikeln

 

Upptäck smaksymfonin Fortissio Lungo

Publicerad 2014-06-17 11:54:10 av Nespresso

Nu relanserar Nespresso den populära kaffeblandningen Fortissio Lungo. Denna efterlängtade Grand Cru kommer tillbaka med en både rikare och mer fyllig smak. I samband med lanseringen har Hela Sverige Bakar-vinnaren Christina Gyllner tagit fram två recept på kakor som gifter sig väl med nyheten samt en kaffedrink baserad på just Fortissio Lungo.

Visa hela artikeln

 

Scandic lanserar mobila hotellrum - Nya Scandic To Go kan bokas till gästens egen drömplats

Publicerad 2014-06-17 11:30:00 av Scandic Hotels

Den 17 juni lanserar Scandic en helt ny hotellkategori – Scandic To Go - mobila hotellrum som gäster kan boka till vilken plats de vill. De mobila hotellrummen är 18 kvm, har tillhörande terrass och är utrustade med allt vad som kan förväntas av dagens hotellerbjudande såsom fritt wifi, luftkonditionering samt ett fullt utrustat badrum.

Visa hela artikeln

 

Susanna Ståhl ny driftsdirektör för Clarion Collection i Sverige

Publicerad 2014-06-17 10:32:00 av Clarion Collection

Susanna Ståhl har utsetts till ny driftsdirektör för Clarion Collections samtliga hotell på den svenska marknaden. Susanna Ståhl som idag är VD och hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm tillträder sin nya befattning den 1 september.

Visa hela artikeln

 
 

Sommarnyhet 2015: Kroatiens bästa vuxenhotell + ny vandringsresa

Publicerad 2014-06-17 10:27:56 av Fritidsresor

Nästa sommar är Kroatien tillbaka hos Fritidsresor. Först ut är två toppmoderna Couples-hotell för vuxna resenärer på Makarskarivieran. Ytterligare resmål och hotell släpps i oktober. Systerbolaget TEMA satsar dessutom på en ny vandringsresa med nationalparker, världsarv och ö-liv på Brac.

Visa hela artikeln

 

Reload please! – en färsk undersökning om hur företag kan dra ännu mer nytta av ett elektroniskt presentkortsprogram

Publicerad 2014-06-17 07:19:04 av Retain 24 Sverige AB

”Att göra presentkortsmottagare till mer lojala och frekventa kunder genom att be dem att registrera sig och ladda om sina presentkort är en av branschens största trender”, säger Michael Hursta, vice vd för First Data Prepaid Solutions. "Det skapar en ny dynamik där handlarna kommer veta mer om de konsumenter som har deras kort, och därför kommer kunna ge dem mer personliga erbjudanden".

Visa hela artikeln

 

Stockholm Fisk: fotbolls-VM, midsommar och kräftskivor

Publicerad 2014-06-17 07:08:00 av Stockholms Restauranger & Wärdshus