Lugnastunder.se
Start
Nyheter
Bloggat
Om

 
 
 

Dryckestips från Carlsberg Sveriges dryckesexpert: Sommar bland humlor och humle

Publicerad 2014-06-19 09:55:02 av Carlsberg Sverige

Sommar, sol och lata dagar väntar runt knuten. Den varma årstiden innebär högtryck på landets bryggerier och systembolag, dessutom är öltrenden starkare och ölutbudet rikare än någonsin. Carlsberg Sveriges dryckesutbildare Karin Berntson ger svalkande tips bestående av både klassiker och nya favoriter till sommarens smaker.

Visa hela artikeln

 

Säkerhet. Design. Trygghet.

Publicerad 2014-06-19 08:30:00 av Forbo Flooring AB

Fall är en av de vanligaste olycksorsakerna, både i arbetet och på fritiden. Antalet fallolyckor som kräver vård uppgår varje år till 120 000. Fallolyckor som kräver liv, cirka 1 000. Men med rätt golv på rätt plats kan dessa risker kraftigt reduceras!

Visa hela artikeln

 

Kaffe håller tandtrollen borta

Publicerad 2014-06-19 08:01:45 av Allt om dina tänder

Kaffe kan missfärga tänderna. Men det kan också vara en ren hälsokur för gaddarna då det påstås minska risken för hål.

Visa hela artikeln

 

Mondel?z International presenterar handlingsplan för hållbar palmolja

Publicerad 2014-06-19 03:00:00 av Mondelez Sverige

Mondel?z International, som äger Marabou, publicerade nyligen sin handlingsplan för hållbar palmolja. Enligt handlingsplanen kommer de leverantörer som uppfyller företagets hållbarhetsprinciper att prioriteras, och leverantörerna ska dessutom ha säkerställt spårbarhet och publicerat nya policyer samt tidsplaner för hållbara inköp innan slutet av 2015.

Visa hela artikeln

 
 

Full fart för Löfbergs i Almedalen

Publicerad 2014-06-18 09:39:58 av Löfbergs Lila AB

Snart är det dags för politikerveckan i Almedalen. Kafferosteriet Löfbergs är en av de värmländska deltagarna. Företaget arrangerar ett eget frukostseminarium och har även bjudits in till en rad andra programpunkter. Nu väntar några hektiska dagar i Visby, inte minst med tanke på att årets upplaga kommer att ha rekordmånga deltagare och programpunkter.

Visa hela artikeln

 

Seved går samman för att ordna midsommarfest

Publicerad 2014-06-18 09:23:00 av Malmö stad

Seved går samman för att ge seniorerna och förskolebarnen från Kompassens öppna förskola en midsommarfest. På torsdag blir det dans runt midsommarstången och långbord på Sevedsplan. – Vi har en stark vilja att genomföra festen och samarbetet är möjligt tack vare en jättegod anda här på Seved, säger Stefan Lennartsson från Mötesplats Seved.

Visa hela artikeln

 

Vi flyttar in i en portabel enrummare och bjuder kommunalrådet på inflyttningskaffe

Publicerad 2014-06-18 08:04:02 av Hyresgästföreningen region Norrland

Hyresgästföreningen satsar för att för att lyfta bostadsfrågan i Sundsvall och få till en diskussion kring vad vi kan göra för att lösa bostadsbristen. På torsdag besöker bland annat kommunalråd Jörgen Berglund vår portabla lägenhet på Vängåvan.

Visa hela artikeln